Cégünk 1986 folyamatosan működik, büszkék vagyunk arra, hogy immáron 30 éve sikerült a piacon maradnunk. Kimondhatatlanul hálásak vagyunk annak a több mint tízezer családnak, hogy bizalmat szavazott nekünk ez alatt a három évtized alatt. Kezdetben redőnyök összeszerelésével, és redőnyalkatrészek készítésével foglalkoztunk. Később a vállalkozás folyamatos fejlődése révén elértük, hogy ma már teljes körű árnyékolástechnikai szolgáltatást nyújtunk.

Tevékenységünket 1993-ban üvegezéssel bővítettük. Budafokon azóta is Mi vagyunk az egyetlen telephellyel rendelkező üveges műhely. Lakossági és ipari igényeket egyaránt kielégítünk. Kínálatunkban megtalálható a síküvegek és a katedrál üvegek széles választéka egyaránt. Továbbá készítünk hőszigetelt üvegeket is, de szinte valamennyi építészeti üvegfajta megtalálható kínálatunkban.

Vállalkozásunk cégformája 2003 óta kft.

2005-től új telephelyünkön várjuk megrendelőinket, ahol bemutatótermünkben az érdeklődők megtekinthetik és kipróbálhatják az általunk kínált termékeket. 2006 óta foglalkozunk nyílászárók forgalmazásával és beépítésével is. Cégünk elsősorban a Marshall ablakgyár termékeit árulja. Hitünk szerint hosszútávon csak jó minőségű nyílászárót érdemes beszereltetni, ezért választottuk partnerünknek ezt a gyártót.

Vállalkozásunk egy kis családi vállalkozás, büszkék vagyunk arra, hogy immáron a második generáció is becsatlakozott a vállalkozás irányításába. Ez a vállalkozás az életünk, álmunk, hogy a harmadik generáció is megörökli. Tudjuk, hogy ezt csak folyamatos fejlődéssel és tanulással érhetjük el. Cégünk kezdete óta Budafokon működik, a család tagjai itt is élnek.

30 Éve az Önök szolgálatában