Az árlista megtekintéséhez, kérem kattintson ide!

Akadályozza meg a különféle rovarok, szúnyogok és poloskák lakásba jutását. Szúnyoghálóink esetében elsődlegesen az időtállóságra törekedtünk. Célunk, hogy az általunk felszerelt szúnyoghálók még hosszú évek múltán is kiválóan működjenek. Az általunk forgalmazott típusok mind magas minőséget képviselnek, egyszerűen kezelhető masszív darabok. Számos rovarháló típus megtalálható a piacon, de véleményünk szerint nem mindegyik felel meg ezen a kritériumoknak. Ablakra fix illetve rolós. Ajtóra nyíló, oldaltoló és oldalhúzós típusok vannak. A háló anyaga minden esetben üvegszálas, UV álló, antracit szürke színű anyag, ami kiválóan átengedi a fényt, szinte alig észrevehető. Ajtóra minden keretmegoldásunk alumínium profilból készült. Kilincs vagy esővető esetén a háló kiemelésére is van lehetőség akár fémmel, fával vagy műanyaggal. A fix megoldás létezik műanyag kerettel is. Az alumínium keretek alapáron fehérek vagy sötétbarnák de a RAL színskála valamennyire színárnyalatára színterezhetők. Ennek felára 40%.

ABLAK Rolós: Praktikus megoldás, mert a háló egy mozdulattal eltüntethető a felső tokba. Masszív alumínium tokkal, lefutó sínekkel és akasztókkal, acél rugóval és üvegszálas hálóval igazán időtálló megoldás. Alapáron fehér vagy sötétbarna színben rendelhető, de igény szerint a RAL színskála valamennyi színárnyalatára színterezhető. A háló minden esetben antracit szürke színű, UV álló, üvegszálas anyag.

ABLAK fix: Műanyag és alumínium kerettel egyaránt kérheti, olcsó egyszerű megoldás. Kívülről az ablak keretére felcsavarozható, vagy igény szerint ragasztható. Létezik fix keret úgynevezett peremes megoldással is, amit ugyan nem kell csavarozni, de hosszú távon kárt tesz az ablak gumi tömítésében ezért azt csak különleges kérésre szerelünk.

AJTÓ oldalhúzós : Praktikus megoldás, hasonló a rolós hálóhoz, maga a háló itt is eltűntethető egy oldalt elhelyezkedő tokban. A rögzítés ebben az esetben nem beakasztással, hanem mágneses megoldással történik. A tok, a sínek, valamint a mágnest tartó elemek egyaránt alumíniumból készülnek. A rugó acélból van, a háló ugyanaz az üvegszálas anyag mint bármelyik másik hálónkban. Ez a típus rendes karbantartás mellett évtizedekig kiválóan működhet.

AJTÓ nyíló: Klasszikus időtálló megoldás, vastag alumínium kerettel, alumínium kilinccsel. A zsanérok illetve a zár UV álló műanyagból készülnek. Roppant egyszerű szerkezet karbantartást nem igényel, örökéletű darab lehet. Létezik a zsanérból rugós megoldás is, de az a fajta zsanér tapasztalatunk szerint néhány év alatt tönkre is megy. Ezért azt nem szívesen szereljük.

AJTÓ oldaltoló: Kétszárnyú erkélyajtókra nyúlt kiváló megoldást az oldaltolós rovarháló ajtó. Ebben a típusban az ajtók külön sínen mozognak egymás előtt. Az ajtók találkozásánál egy szőr tartja kívül a rovarokat. Könnyen kezelhető, egyszerű darab. Télen ha úgy kívánja egy mozdulattal, csavarozgatás nélkül leakaszthatja. Karbantartást nem igényel, rendkívül időtálló.

30 Éve az Önök szolgálatában